BOOST YOUR BOOTY PROGRAMMA

Mooiere billen in 12 week

Verspil geen tijd meer aan ouderwetse methoden. Het Boost Your Booty Programma toont je de bewezen strategieën om jouw droombillen te bouwen, zonder te hervallen in je oude gewoontes.

Privacy Policy: Je informatie is 100% veilig.

Julie Moons

Dankzij het BYB programma ben ik nu gerichter aan het trainen op bepaalde spiergroepen waardoor ik voor het eerst pas echt progressie zie. Mijn billen krijgen eindelijk vorm!

In dit BOOST YOUR BOOTY PROGRAMMA zal je ontdekken:

Hoe jij je stressleven kan monitoren om de perfecte omgeving te creeëren zodat jij optimaal resultaat kan bereiken bij het bouwen van je droombillen.

Wat er met je lichaam gebeurd als je niet voldoende slaapt en wat de impact is voor enerzijds je herstel bij krachttraining en anderzijds hoe het komt dat je hierdoor moeilijker vet kwijt geraakt.

Welke bewezen trainingsstrategie wij gebruiken om jou te helpen bouwen aan je droombillen zodat jij steeds weer vooruitgang kan blijven boeken.

Hoe jij op een gezonde manier vet kan kwijt spelen en je billen (of andere spieren) kan opbouwen.

Hoi, ik ben Lucas Van Deynze oprichter van bootycoach

Hoi ik ben Lucas Van Deynze oprichter van bootycoach.

Ik heb de afgelopen jaren hard geïnvesteerd om alles te leren omtrent afvallen, spieren opbouwen en het creëren van een gezonde levensstijl.

De methoden die ik uitlijn in dit Boost Your Booty Programma zijn verantwoordelijk voor alle resultaten die onze powervrouwen bij Bootycoach tot nu toe al hebben behaald.

Als jij deelneemt aan de Boosty Your Booty Programma, kan jij al het gokwerk elimineren en hoef je geen geld of tijd meer te investeren om uit te zoeken hoe jij je droombillen kan verwezenlijken.

Gebruik het en geniet ervan! 

Enkele modules die aan bod komen in het
BOOST YOUR BOOTY PROGRAMMA

Gedurende BYB Programma gaan we samen aan de slag om jouw doelen/droombillen te verwezenlijken.

1. Doelen Stellen

Doelen stellen is een enorm krachtige manier om resultaat te boeken. Jij leert hoe je een goede doelstelling maakt en hoe je ze kan gebruiken voor maximaal resultaat te bereiken.

2.1 Beter presteren door beter te slapen

Voor heel wat mensen is weinig slapen, of het kunnen functioneren met weinig slaap, de voorbije jaren bijna een statussymbool geworden. Jij leert in module 2.1 waarom slaap nu net zo belangrijk is en hoe je je slaappatroon kan verbeteren.

2.2 Impact van alcohol, koffie en blauw licht

Tijdens module 2.2 leer je meer over de impact die alcohol, koffie en blauw licht hebben op je slaappatroon. En krijg je tips and tricks die jou gaan helpen bij het verbeteren van je slaappatroon.

3.1 hoe zit je booty in elkaar

Naast de trainingsschema’s gaan we tijdens module 3.1 dieper in op de anatomie van je bilspieren/glutes. Door hierover meer te leren ga je beter begrijpen wat je wel en niet kan veranderen aan je booty, hoe je je glutes traint en niet je benen, en waar je op moet letten om je glutes beter te activeren.

3.2 Hoe je billen groeien

In module 3.2 leer je onder andere de drie verschillende factoren die er voor zorgen dat je glutes groter en sterker worden. Daarnaast leer je hoe je je belangrijkste spier, je brein, kan gebruiken om nog beter resultaat te behalen.

4.1 Back to the basics

Als het over een gezond voedingspatroon gaat, is het moeilijk om een onderscheid te maken tussen wat wel en niet belangrijk is. Daarom gaan we in module 4.1 back to the basics, we bouwen aan een gezond voedingspatroon en focussen op wat echt belangrijk is en echt werkt!

4.2 Eten en niet diëten

Op korte termijn heel wat kilo’s kwijtspelen is aantrekkelijk maar in module 4.2 leer je waarom je moet eten en absoluut niet moet diëten.

5.1 Meer bewegen voor een gezonde levensstijl

Met de booty trainingen bouwen we aan onze droombillen, als we willen bouwen aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl is het belangrijk om ook dagelijks voldoende te bewegen. Wat dagelijks voldoende bewegen inhoud en waarvoor het net allemaal goed is komt allemaal aan bod in module 5.1.

5.2 Het gevaar van niet bewegen

Veel bewegen is niet de wonderoplossing wanneer je gewicht wilt kwijtspelen, en zitten is het nieuwe roken. Twee gewaagde uitspraken, jij leert in module 5.2 hoe dit komt.

6.1 Stress gebruiken om beter te presteren

Stress heeft een grote impact op ons leven daarom is dit één van de modules die we aanhalen bij Bootycoach. Veel mensen zien stress als een boosdoener, daarom gaan wij samen op zoek naar je ideale stress balans zodat jij stress kan gebruiken om beter presteren.

6.2 Verhoog je stressbestendigheid

Het aantal stressoren is bijna eindeloos. Het is dan ook logisch dat het niet gemakkelijk of zelfs onmogelijk is om alle stressoren onder controle te krijgen. In plaats van de stressoren te gaan elimineren, gaan we ons focussen op het verhogen van onze stressbestendigheid. Hier gaan we in module 2 mee aan de slag.

Je bent slecht één stap verwijdert van het verwezenlijken van je droombillen

Skip het gokwerk en maak gebruik van het Boost Your Booty Programma om het verwezenlijken van je droombillen in een versnelling te plaatsen. 

FAQ

Voel je na 4 weken nog altijd geen verandering of ben je niet overtuigd van ons programma dan krijg jij je geld terug, no questions asked!