BOOST YOUR BOOTY CHALLENGE

Mooiere billen in 14 dagen. Nu voor
€37 ipv €97

In deze Challenge help ik jou bij
het zetten van de eerste stap naar
een strakker, gespierder en
zelfzekerder leven!

Privacy Policy: Je informatie is 100% veilig.

Tiziana Borocci

In heel korte tijd heb ik al mooie resultaten geboekt onder een prima begeleiding van Lucas. Ik voel me fitter en sterker! Een echte aanrader om jouw persoonlijke doelstellingen te realiseren!

In deze BOOST YOUR BOOTY CHALLENGE zal je ontdekken:

Hoe jij je stresslevel kan monitoren om de perfecte omgeving te creëren zodat jij optimaal resultaat kan bereiken bij het bouwen van je droombillen.

Wat er met je lichaam gebeurt als je niet voldoende slaapt en wat de impact is voor, enerzijds je herstel bij krachttraining, en anderzijds hoe het komt dat je hierdoor moeilijker vet verbrandt.

Welke bewezen trainingsstrategie wij gebruiken om jou te helpen bouwen aan een strakker en gespierder lichaam zodat jij steeds weer vooruitgang kan blijven boeken.

Hoe jij op een gezonde manier vet kan kwijt spelen en je billen (of andere spieren) kan opbouwen.

Hoi, ik ben Lucas Van Deynze

Hoi ik ben Lucas Van Deynze oprichter van Bootycoach.

Ik heb de afgelopen jaren hard geïnvesteerd om alles te leren omtrent afvallen, spieren opbouwen en het creëren van een gezonde levensstijl.

De methoden die ik uitlijn in deze Boost Your Booty Challenge zijn verantwoordelijk voor alle resultaten die onze powervrouwen bij Bootycoach tot nu toe al hebben behaald.

Wanneer jij deelneemt aan de Boost Your Booty Challenge, kan jij al het gokwerk elimineren en dan help ik je op weg aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan.

Gebruik het en geniet ervan!

Wat mag je verwachten van de Boost Your Booty Challenge?

14 dagen lang gaan we samen aan de slag om de eerste stap te zetten bij het bouwen aan je droombillen, meer zelfvertrouwen en een gezonde levensstijl zonder de kans op een terugval. Neem alvast een kijkje naar de verschillende topics die aan bod komen! 

1. Doelen stellen

Doelen stellen is een enorm krachtige manier om resultaat te boeken. Jij leert hoe je een goede doelstelling maakt en hoe je ze kan gebruiken voor maximaal resultaat te bereiken.

2. Beter presteren door beter te slapen

Voor heel wat mensen is weinig slapen, of het kunnen functioneren met weinig slaap, de voorbije jaren bijna een statussymbool geworden. Jij leert waarom slaap nu net zo belangrijk is en hoe je je slaappatroon kan verbeteren.

3. Hoe zit je booty in elkaar

Naast de booty trainingsschema’s gaan we tijdens de module training dieper in op de anatomie van je bilspieren of je glutes. Door hierover meer te leren ga je beter begrijpen wat je wel en niet kan veranderen aan je booty, hoe je je glutes traint en niet je benen, en waar je op moet letten om je glutes meer te activeren.

4. Back to the basics

Als het over een gezond voedingspatroon gaat, is het moeilijk om een onderscheid te maken tussen wat wel en niet belangrijk is. Daarom gaan we in de module over voeding back to the basics, we bouwen aan een gezond voedingspatroon en focussen op wat echt belangrijk is en echt werkt!

5. Meer bewegen voor een gezonde levensstijl

Met de booty trainingen bouwen we aan onze droombillen, als we willen bouwen aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl is het belangrijk om ook dagelijks voldoende te bewegen. Wat dagelijks voldoende bewegen inhoud en waarvoor het net allemaal goed is komt allemaal aan bod.

6. Stress gebruiken om beter te presteren

Stress heeft een grote impact op ons leven daarom is dit één van de modules die we aanhalen bij Bootycoach. Veel mensen zien stress als een boosdoener, daarom gaan wij samen op zoek naar je ideale stress balans zodat jij stress kan gebruiken om beter presteren.

Je bent slecht één stap verwijdert van het verwezenlijken van je droombillen

Skip het gokwerk en maak gebruik van de  boost your booty challenge om het verwezenlijken van je droombillen in een versnelling te plaatsen. 

Privacy Policy: Je informatie is 100% veilig.

Copyright © Bootycoach